Disclaimer

Denne hjemmeside stilles til rådighed af SPEKTRUM advokater advokatanpartsselskab, CVR-nr. 36037172, hjemmehørende i Danmark.

Ansvar
Oplysningerne på denne hjemmeside er kun beregnet til at give læseren en generel information og vejledning om forhold af interesse. Oplysningerne på denne hjemmeside kan ikke betragtes som hverken juridisk eller anden professionel rådgivning og kan ikke træde i stedet herfor.

Selvom vi hele tiden søger at sikre, at de oplysninger, der fremgår af denne hjemmeside, er korrekte og opdaterede, kan SPEKTRUM advokater ikke stilles til ansvar for eventuelle fejl eller udeladelser. SPEKTRUM advokater er ligeledes ikke ansvarlig for eventuelle resultater, der følger af anvendelsen af informationerne på denne hjemmeside.

Visse links på denne hjemmeside har forbindelse til websider eller dokumenter, der vedligeholdes af tredjepart, og som SPEKTRUM advokater derfor ikke har indflydelse på eller kontrol over. SPEKTRUM advokater er derfor ikke ansvarlig for indholdet på disse eksterne hjemmesider, og disse links repræsenterer ikke en godkendelse fra  SPEKTRUM advokaters
side af indholdet eller den eksterne hjemmeside som helhed.

Ophavsret
Indholdet på denne hjemmeside tilhører SPEKTRUM advokater og er beskyttet af lovgivningen om ophavsret. Hjemmesiden og informationerne herpå må ikke gengives, lagres, distribueres eller offentliggøres uden forudgående aftale med SPEKTRUM advokater.

Personoplysninger
Brugen af denne hjemmeside er fuldstændig anonym. Der indsamles ikke oplysninger, der kan identificere brugerne direkte, og brugerne bliver ikke bedt om at aflevere personlige informationer for at kunne anvende hjemmesiden.

For at kunne udvikle hjemmesiden indsamles statistik, der giver et overblik over brugen af hjemmesiden gøres der brug af coockies. Disse oplysninger kan ikke direkte identificere brugerne og videregives ikke til tredjepart.