Er du vores nye stud.jur.?

SPEKTRUM Advokater søger 1 jurastuderende til stillingen som stud.jur. med tiltrædelse snarest muligt.

Vi er et full-service advokatfirma beliggende i Herning, der rådgiver både erhvervsdrivende og private. Vi er specialiserende indenfor insolvensret, behandling af dødsboer, selskabsret, fast ejendom, retssager og forskellige andre erhvervsretlige og privatretlige områder.

Vi tilbyder et spændende job i et stærkt fagligt miljø med en uformel omgangstone, hvor du vil få mulighed for at have med mange forskellige sagstyper at gøre.

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil bestå i blandt andet:

  • Assistance med inkassosager, herunder udarbejdelse af påkravsskrivelser, fogedbegæringer, betalingspåkrav m.v. samt selvstændig varetagelse af fogedretsmøder,
    • Assistance med kontorets øvrige sager afhængigt af behov, herunder behandling af døds- og konkursboer samt bistand med udarbejdelse af testamenter, ægtepagter m.v.,
    • Udarbejdelse af juridiske notater,
    • Litteratur- og kildesøgning,
    • Diverse juridiske ad hoc opgaver

Arbejdstiden vil være ca. 15 timer ugentligt fordelt på 2-3 arbejdsdage. I forbindelse med eksaminer vil der naturligvis være fleksibilitet i forhold til arbejdstiden.

For den rette kandidat vil en ansættelse som advokatfuldmægtig efter endt studietid ikke være udelukket.

Om dig

Vi forestiller os, at du er jurastuderende på minimum 6. semester. Du er imødekommende, ambitiøs og har et højt fagligt niveau. Du formår at formulere dig klart og præcist både mundtligt og skriftligt. Du trives i teamarbejde, hvor vi sammen får opgaverne løst, men samtidig formår du at arbejde selvstændig og overholde frister.

Sidst men ikke mindst har du også interesse i at deltage i vores sociale arrangementer, da vi vægter det sociale sammenhold på arbejdspladsen højt.

Ansøgning

Du kan sende din ansøgning vedlagt karakterudskrift og CV til advokat Kristina Karstensen på kka@spektrumadvokater.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kristina Karstensen pr. mail eller pr. telefon på 91 89 65 22.

Samtaler afholdes løbende.