Er du vores nye stud.jur.?

SPEKTRUM Advokater søger 1 jurastuderende til stillingen som stud.jur. med tiltrædelse snarest muligt.

Vi er et advokatfirma beliggende i Herning med specialer som insolvensret, behandling af dødsboer, selskabsret, fast ejendom, retssager og forskellige andre erhvervsretlige og privatretlige områder.

Vi tilbyder et spændende job i et stærkt fagligt miljø med en uformel omgangstone, hvor du vil få mulighed for at have med mange forskellige sagstyper at gøre.

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil bestå i blandt andet:

  • Udarbejdelse af juridiske notater,
  • Litteratur- og kildesøgning,
  • Assistance til blandt andet kontorets afdelinger for insolvens, inkasso og gældssanering
  • Diverse forfaldne opgaver herunder registreringer og besigtigelser m.v.

Arbejdstiden vil variere fra ca. 5-15 timer om ugen fordelt på 1-3 arbejdsdage, som tilrettelægges med vores jurister på baggrund af behovet fra uge til uge. Når vi forventer en vis fleksibilitet fra din side, er vi naturligvis også fleksible i forhold til tilrettelæggelsen af dine arbejdsdage i forhold til undervisning og eksamen.

Om dig

Du er jurastuderende på minimum 6. semester. Du har et højt fagligt niveau og forstår at få arbejdet gjort inden for de frister, du bliver givet. Du formår at formulere dig klart og præcist både mundtligt og skriftligt. Du trives i teamarbejde, hvor vi sammen får opgaverne løst, men hvor du også forstår at få dine opgaver gjort færdige. Sidst men ikke mindst har du også interesse i at deltage i vores sociale arrangementer.

Ansøgning

Du kan sende din ansøgning vedlagt karakterudskrift og CV til advokatfuldmægtig Christoffer Ortving Madsen på chm@spektrumadvokater.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christoffer Ortving Madsen pr. mail eller pr. telefon på 97 22 20 50.

Samtaler afholdes løbende.